DRCLA LOKTEM VO KREDENC na Ostravských Bucharech

Letošní ročník postupové přehlídky amatérského činoherního a hudebního divadla v Moravskoslezském kraji – OSTRAVSKÉ BUCHARY 2013 se bude konat ve dnech 20-24.3.2013 opět v Kulturním středisku LABYRINT v Ostravě-Třebovicích .

Drcla loktem vo kredenc - aktuální osazenstvo :)

Přihlášku jsme podali na poslední chvíli a měli jsme trochu obavy, aby dorazila před uzávěrkou, ale vše dobře dopadlo, a tak může vrátný Brázda, soudruh inženýr Lampas ,  soudružka Zdenička, soudružský kolektiv uklízeček a ostatní osazenstvo n.p. TERMIX vyrazit plnit pětiletku před přísné oko odborné poroty.

 

Celý program přehlídky nám zatím není znám , již nyní však víme, že naše představení DRCLA LOKTEM VO KREDENC budete moci navštívit v sobotu 23.3.2013 v 19.00 v Kulturním středisku LABYRINT.

Tož přátelé,  pijte mléko ,  posilujte mír… a přijďte podpořit.

Děkujeme                                                                                                             Váš KVAS

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality se štítky , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>