Lukášova fotogalerie

Konec července je vždy důvodem k oslavě pro Lukáše Adámka,  který má narozeniny. Lukáš přišel do našeho souboru v roce 2007  jako nadšený studentík divadelním řemeslem takřka nedotčený  a neměl to lehké,   jelikož jeho prvním úkolem bylo předvést  striptýz ve hře /Ž/HAVÍRNA…   Křestem prošel , ve hře /Ž/havírna měl nakonec dokonce dvojroli a u divadla vydržel až dodnes.   S každou další rolí získával větší a větší jistotu a dalo by se  říct, že jsme si ho pro jeviště „vypěstovali“ :)   Naše péče padla na úrodnou půdu, neboť nás zachránil zejména ve hře Uděláte mně to znova? , když se nechal přesvědčit k nastudování jediné mužské role Dr. Jouvanceho v jinak zcela ženské hře .  My mu tímto děkujeme za projevenou odvahu a přejeme si, ať mu divadlo zůstane v srdci i v dalších letech .

 

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality, Galerie se štítky , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>