ROZPAKY ZUBAŘE SVATOPLUKA NOVÁKA, Mědk Karviná, 25.1.2014, foto L. Káňa

Ověřii jsme si, že nové obsazení Zubařů funguje na diváky stejně skvěle jako to předešlé …Jak zvládl Lukáš roli uvaděče, Roman roli MUDr. Kokeše, Zuzka roli MUDr. Plickové, Lucie roli pacientky Špalkové , Ivča roli Medičky a nováček Milan roli přednosty Hoffmana?A jak vlastně vypadá na jevišti naše nové /již třetí/ ZUBAŘSKÉ KŘESLO z ordinace MUDr. Ondraszka? Přesvědčte se ve fotogalerii z druhé obnovené premiéry ROZPAKů ZUBAŘE SVATOPLUKA NOVÁKA, která se konala 25.1.2014 v MěDK Karviná. Zejména výkon Romana Tomoszka v roli MUDr. Kokeše byl obdivuhodný už jen proto, že celé představení odehrál bez mrknutí oka s čerstvě zlomenou nohou (jak se později zjistilo). Romane, klobouk dolů! Atmosféru tohoto vydařeného představení pro vás zachytil fotograf Ladislav Káňa, za což mu tímto moc děkujeme :)

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality, Galerie se štítky , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>